A Lengyel gyártó partnerünk innovatív felfogásának köszönhetően Európa szinten a legmeghatározóbb gyártóvá vált az elmúlt években. Mind minőségben, mind árban lényegesen jobb nyílászárókat gyártanak, mint konkurensei és kapacitásuknak köszönhetően gyorsabb is a termékek előállítása.

Gyártó partnereink termékei garanciálisak. Amennyiben a termék sérülten érkezik ügyfelünkhöz, azt kérjük lefotózni és ezt követően rövid időn belül érkezik a csereszerkezet, vagy alkatrész. (pl. ha az ablakszárny sérült, akkor partnerünk egy teljesen új szárnyat küld.)

Műanyag nyílászárók esetében a megrendelés hetének pénteki napjától számított 2-3 hét. (kivéve íves szerkezetek esetében, ahol 6-8 hét)
Alumínium nyílászárók: 4-6 hét
Fa nyílászárók 8-12 hét
Fehér nűanyag és alumínuim redőnyök: 2-3 hét
Színes alumínium redőnyök: 3-4 hét
Egyedi beltéri ajtók: 6 hét
Színes műanyag és szinterezett alumínium párkányok: 2-3 hét
Raktári termékek: standard beltéri ajtók, fehér műanyag párkányok, RAL szalagok, javítófilcek, takarólécek, standard méretű fehér bejárati ajtók tömör panelekkel.

A B.L. Épker Kft kereskedő cég, saját alkalmazotti gárdája kivitelezést nem végez. Ügyfeleinknek javaslunk olyan kivitelezőt, akinek a szakértelme megfelelő az adott munkához, illetve lehetősége van saját kivitelezőt fogadni. A kérésünk minden esetben az, hogy a végleges felmérési eredményeket az a szakkivitelező adja le, aki később a beépítést is végzi.

Több, mint 20 éve folgalkozunk és kereskedünk építőanyagokkal. Az első lépésektől a beköltözésig tudunk segíteni tanácsokkal, kiváló anyagokkal (fetékek, szigetelések, burkolatok, darabos építőanyagok, cserepek, stb.), és szükség esetén kivitelezőket is tudunk ajánlani.

Jelenleg saját bemutatótermünk csak virtuálisan, ezen weblapon létezik. A forgalmazott termékeket referencia projektjeink helyszínén, vagy beszállítóink bemutatótermében tudják megtekinteni előzetes egyeztetés alapján.

menu_logo


Ajánlatkérő adatlap